Megvalósult Projektek

Inspiráció, hogy értékteremtő módon járultunk hozzá a cégek és szervezetek teljesítményéhez.
Oktatási cég – minőségi ügyfélszerzés lehetőségeit kérte, majd a workshopjait népszerűsítő kampányban 27%-uk beiratkozott a képzésre.
Webshop – forgalom növelés mellett erősíteni akarta az online értékesítést és a márka ismertségének növelését külföldön.
Informatikai cég – új arculatot és weboldalt kért, mely megnövelte a szolgáltatásai iránti keresletet és a befektetők érdeklődését is.
Megújuló energia – sales támogatásban és márkamarketing szerepének megerősítésben nyújtott segítségnek köszönhezően 4 új beruházás született.
Ipari- és technológiai – Hatékony sales támogatási módszerekkel, vizuális elemekkel és oktatási videókkal mutatták be a cég szemléletváltását az értékesítők számára.
Egyetem – új arculatnak köszönhetően nemcsak a beiskolázási program lett 10%-al sikeresebb, de a külföldi diákok aránya is megnőtt.
Divattervező – video hirdetési kampányával, sikeresen ösztönözte a leendő vásárlókat termékeinek online felfedezésére, mellyel 20%-os forgalomnövekedést ért el.
Prémium kozmetikum – strukturált és jól tervezett média kampányával csökkente az egy akvizícióra jutó költségeket és növelte a reklámköltések megtérülését.
Alapítvány – fontosnak érezte, hogy a támogatók és a tagok számára egyaránt költséghatékony módon érje el célközönségét, melyet 3 év alatt megduplázott.

Kapcsolatfelvétel
és érdeklődés

Segítséget és támogatást kaphat, marketing tevékenységének fejlesztésére, amit egy ingyenes konzultációval kezdünk.

„Ha esetleg elakadsz, hagyj időt magadnak, rendezd a soraidat, de mindenképp folytasd az utat! Légy önmagad jószívű és támogató mentora.”

William Pullen

Filó Angéla Katalin
Marketing Mentor